perjantai 3. tammikuuta 2014

Hyvää Uutta Vuotta !! Happy New Year !

Hyvää Uutta Vuotta !
Vuosi on alkanut todella lauhana ja sateisena. Ja muutosta ei ole vielä nähtävissä lähi aikoina. Jotkut iloitsevat alentuneista lämmityskustannuksista. No, tottahan se on, ettei ensi kesänä tarvitse ehkä pilkkoa polttopuita yhtä paljon kuin parina viimeisenä kesänä. Näyte pussihousu-ukosta poltto puiden teossa pari vuotta sitten.


Otsikossa on uuden vuoden toivotus myöskin englanniksi. Syynä se, että tutkiessani blogin katselutilastoja havaitsin, että Yhdysvalloissa näyttää olevan joku tai jokunen vakio seuraaja. Muut ulkolaiset seuraajat ovat jo luopuneet. Toki kotimaisetkin kävijämäärät ovat ovat kääntyneet laskuun ja se on ymmärrettävää, kun ei uutta tarinaa tule. Olen kyllä päättänyt yrittää tehdä ainakin kerran kuussa jonkun jutun, vaikka joskus tuntuu , ettei oikein saa aiheen päästä kiinni. Pauli laittoi vinkin ja työstän sitä...toivottavasti saan sen lähiaikoina tehdyksi.

Varsinainen uuden vuoden lupaus se ole, mutta .... kunhan sais lunta maahan niin eiköhän juttukin alkaisi luistaa kuin sukset. Sainhan näet viime keväänä juuri lumien sulattua ne vanhat puusukset, joita haluttaisi kokeilla, saappaat ja pussihousut jalassa. Sitten ois asiaa raportoida kuinka kävi luiston tai pidon. Muistan näet hämärästi vielä, että puusuksien kanssa joillakin keleillä oli ongelmia. Joskus isojakin. Urpo


1 kommentti:

  1. Kiitos ja Uudet vuodet sinnekkin.
    Siinä on lato viälä vanha mallis...
    Mulla on kans se tervajuttu tekemättä. Inspisitä odotellessa.

    VastaaPoista