tiistai 29. lokakuuta 2013

Pussihousut Saapashousut perinteiden vaaliminen blogi vaihtoi sivustoa. Vanha sivusto (blogit.fi) sulkeutuu lokakuun 2013 lopussa. Samalla vaihdetaan blogin pitäjääkin - Raimon ansiokkaasti aloittama palsta siirtyy nyt minun harteilleni. Raimolla on juuri nyt sen verran muitakin kiireitä, ettei ehdi palstaa pitää. Lupaili kyllä juttua laittaa. No nähtäväksi jää kuinka itselläni aikaa ja juttua riittää.

Ja ihan vaan tiedoksi : Noviisi olen tässä bloggaaja hommassa. Ihan itseäkin jännittää, jotta mimmonen on tämä eka blogi. Siis ihan jo ulkoasu yms... En jaksanut näet lukea kaikkea mitä ohjeissa olis kerrottu. Kaippa näitä voi sitten ajanoloon muokkailla ja jalostaa. Kokeeksi liitän kuvan, jossa olen pussihousut jalassa joskus 70-luvun alkupuoliskolla - ainakin tuo kuvan liittäminen onnistui.

Siis tervetuloa Pussihousut ja Perinteiden Vaaliminen - palstan uudelle sivustolle.
Urpo

3 kommenttia:

  1. Tässä on Raimon blogin avausteksti - olikohan se tammikuulta 2011 !Tervetuloa blogiini. Täällä on tarkoitus kertoa asioista ja ilmiöistä, joita kohtaan heitettyäni farkut roskikseen ja siirrytyäni käyttämään oikeita vaatteita. Jokapäiväisessä käyttössä minulla on nyt pussihousut elikkäs saapashousut ja nahkasaappaat. Muutenkin yritän löytää vaatetukseeni menneiden aikojen hengen.

    VastaaPoista
  2. No nii. Onnea vaan uudelle bloggaajalle. Hiano kuva -70 luvun pussihousumiehestä.

    VastaaPoista