lauantai 31. toukokuuta 2014

Viisisataa per kuukausi

Jotenkin tuntuu uskomattomalta ! Siis en välttämättä usko tuohon blogin laskuriin ! Yli 1500 kävijää kolmessa kuukaudessa ! Ja toisaalta kannustavia, kriittisiä tai muitakaan kommentteja ei ole tullut oikeastaan juuri mitään ! Ja keskustelua ei ole juurikaan syntynyt - ei ole haasteita heitetty blogin pitäjälle tai avustajille... Mutta toisaalta laskuri antaa kuitenkin intoa ja uskoa jatkaa blogin pitoa.

Siis jatkan ! Ainakin toistaiseksi. Ymmärrän varmaan paremmin edeltäjääni, vastaavaa blogia pitänyttä Raimoa. Juttua voisi viritellä vaan kun ei kuitenkaan ole varma onko se niin kiinnostavaa - vai oisko paras paras itekseen höpistä.

Nyt tuumailen päivän pari ja sitten raapustan (tai siis nyky tekniikalla näppäilen) seuraavan aiheen. Sitä ennen kuitenkin kiitän ihan aidoisti kaikkia - 1500 blogissa käyntiä kolmessa kuukaudessa on paljon. ainakin minun mittapuuni mukaan.

Ai niin ! Jos ei kehtaa tai tohdi laittaa kommenttia tai mielipidettä blogiin, niin ainahan voi esittää asiansa blogin pitäjälle. Se onnistuu sähköpostilla - osoitehan on blogin alakulmassa, siinä harmaalla pohjalla oleva vihreän tekstin lopussa. Se on siellä, jotta turha roskaposti tai muu asiaton kansainvälinen "kalastelu" ei kaappaa osoitetta. Ja luonnollisesti käsittelen kaikki viestit siellä luottamuksellisesti !!

Ei kun menoksi kohti kesää !!!!!!!!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti