maanantai 22. joulukuuta 2014

Nyt se taas valkenee

Talvipäivänseisaus ... viime yönä kello 1.03 !!! Tästä se taas alkaa valoistumaan. Kyllä se olikin tuo marraskuu pimeä. Kouvolan kulmillä auringon paistetta oli koko kuussa vain 3 tuntia !! Ei oikein innostanut edes blogiin kirjoittelu, vaikka kävijä laskuri näytti lukujen kasvavan. Ilmeisesti useilla vierailijoilla oli aikaa vilkaista, josko blogiin olisi tullut päivän piristettä. No, ei tullut !! Nyt on jo yli 5000 vierailua blogissa, sitten aloituksen. Aika huima määrä, kun vertaa sitä blogin kirjoitusten vähäisyyteen.

Verkostoituminen on yksi tämän ajan suosikki termi. Tulipa tässä blogin tiimoilta myös todettua, että pelaa se tässä pussihousujen parissakin. Yksi tuttu kyseli pussihousuja - vinkkasin siitä toiselle tutulle, joka kertoi kolmannelle - ja lopputuloksena kyselijä saikin itselleen housut. Hyvä näin !

Marraskuulla tuli taas koettua, että vanhat materiaalit ovat todella hyviä. Lähdin muikku nuotalle ja etsin Jahti-pukua ("Suomalaisten miesten uusi kansallispuku" sanoi yksi amerikoista palannut tuttava). En löytänyt sitä. Mutta löysin vanhan sarkapukuni. Ja se oli hyvä valinta - ei näet hiosta, kun tuossa nuotta hommassa välillä seistään ja välillä huhkitaan. Ostin muuten huutonetistä ison läjän vanhoja armeijan vaatteita. Pistin valtaosan eteenpäinj - itselle jäi yhdet sarkahousut ja päällystakki. Samoin jäi käsiin yksi vanah upseerin matteli. Nyt olenkin katsellut sitä vähän sillä mielellä, josko siitä saisi leikattuakin kaavojen avulla sarkaiset pussihousut. Täytyy hommata kaavat ja mittailla!
Nopeimmin meni muuten kaupaksi pussihousut - niitä oli kahdet siinä läjässä. Militaria harrastajille menivät.

Joulu on jo ovella. Telkkarissa menee joulukalenteri ja tänä vuonna pussihoustkin näyttävät kuuluvan rekvisiittaan - tonttu Serlokkisella on hieman kulahtaneet pussihousut, joita on paikkailtu jonkilaisin ratsupaikoin. Hyvää Joulua ja Onnea Uudelle Vuodelle !

                                 Tammikuussa jo aurinko valaisee puiden latvukset !

1 kommentti:

  1. Juu on kyllä ollu huimaa tuo kävijämäärän lisääntyminen. Tässä joku kuukausi sitten Ilkka-lehden palstoolla joku nuari flikka (kolumnisti) tuumas jotta sarkavatteet ja pussihousut pitää palauttaa jokapäivääseen käyttöön. Hyvää Joulua

    VastaaPoista