sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Saapasrenki

Nyt ei tarvitse tehdä kaikkea ihan yksin. Mulla on renki - nimittäin saapasrenki. Olin ajatellut saapasrengin tekoa jo pidemmän aikaa, vaan en saanut aikaiseksi. Onneksi. Kesällä Lappeenrannan torilla oli myytävänä ja hinta oli 9 euroa - tehty Siperian lehtikuusesta. Ei olllut pahahinta, etenkin kun jälestäpäin kävin netistä katsomassa - yllättäen sieltä löytyi aika monestakin paikkaa niitä. Motonetissä taisi olla muovista tehty, hinta jossain kympin korvilla. Pahin oli sellainen sivusto, joka myi vanhuksille arjen apuvälineitä ja pyynti oli 36 euroa.!!!! Ihan rosvousta !!  Vakeinhoidon sivustoilla oli vankilassa tehtyjä - hintaa en muista tarkasti - jotain 15 euroa ja niissä oli maalattu jotain koristeitakin.

Nyt olen jo käyttänyt jonkin aikaa saapasrenkiä ja todennut sen ihan hyväksi.. Kohta varmaan ihmettelen, että sellaista ei ole joka talossa. Eikä tuo ole yhtään hassumman näköinenkään tuossa verannalla. Ja se Motonetin sininen muoviversio sopii varmaan nuorten kaupunkilaisten asuntoon.

 Tässä renkini on töissä
  Ja tässä odottelee verannalla seuraavaa saapastelijaa

3 kommenttia:

 1. Mulla myös on moinen härveli. Nuo mun tiukemmat jatsarit on sillä kiva kiskaista jalaasta.

  VastaaPoista
 2. Pussihousut jalassa ja perinteet kunniassa .niin pitääkin olla.näinhän se on.

  VastaaPoista
 3. Saappaita monet parit omistavana päätin tehdä itse moisen kapineen firman tiloissa lojuvasta jämäpuusta. Hyvä tuli, aika "kansanomaisen" näköinen mutta toimii! Tuo kuvan saapasrenki on kyllä hieno.

  Motonetit pitäkööt kiinavalmisteiset muovirimpulansa.

  VastaaPoista