sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Kommentteihin helpotusta ....

....mutta valvontaakin. Kokeeksi poistin sen anonyymeille kommenteille asennetun vahvistuksen. Olen näet saanut palautetta, että se on hankala. Ja itsekin kävin toteamassa, jotta näin on. Kuvia joista on lähes arvattava missä näkyy jotain...katukyltti, huoltoasema, tai ihan mitä muuta hölmöä tahansa.

Toisaalta laitoin nyt päälle ns kommenttien valvonnan. Siis tarkistan kommentin ennen sen julkaisua. Toiveekkana jään odottamaan josko juttuihin tulisi hiukan enemmän palautetta ja kannanaottoja kuin aeimmin...

  Kevättä pukkaa....ja toukotyöt alkavat olla edessä. Viime syksy oli niin märkä. että monin paikoin jäi pellot kyntämättä.
Tähän kuvaan törmäsin tuolla pinterstissä ....siellä oli vanhoja piirrettyjä sotilasasuja eri maista..ja nuo ainakin olivat Suomesta.

11 kommenttia:

 1. Testaanpa heti toimiiko tämä fixattu kommenttikenttä. Blogisti itse

  VastaaPoista
 2. Nuo sotilasasusteiden kuvat eivät ehkä ole piirrettyjä, vaan mustavalkokuvista väritettyjä kuvia -- siis muokattuja valokuvia

  VastaaPoista
 3. Minä luulin että pussihousu miehet hävinneet kartalta.mutta kyllä se muoti täällä ainakim jatkuu.toivottavasti muuallakim. 😉

  VastaaPoista
 4. Pussihousut nytkin ja ilma ķoleaa eikä palele kun kunnon vaatteet päällä. Suositteĺen sinullekin

  VastaaPoista
 5. Hei. Mukavan leppoisa blogi, kiinnostava lukea menneiden vuosikymmenien asioista. Itse olen nahkaan hieman hurahtanut, nahkahousuja ja nahkatakkeja löytyy vähän kaiken ikäistä ja mallista. Nahkapussihousuja tosin en ole onnistunut löytämään sopivia, olen alle 170cm ja alle 60 kiloinen ja päälle 40v. Koko saattaisi olla 46 tai 48, eteen on sattunut vaan isompia housuja. Jos sattuisi tuollaiset löytymään niin olisin kiitollinen tiedosta, vaikkei tämä ehkä olekaan oikea foorumi kysellä tälläisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ! On jäänyt viime aikoina tähän kirjoittelut vähäiseksi.. hiipuiko aiheet vai mikä ?? Onko tämä oikea foorumi kyselyllesi, en tiedä, mutta kaikkia kanavia voi käyttää.!! Ja minullakin saattaisi olla yhdet nahkapussihousut, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Ne ovat 60-luvulta ns nuorisomalli eli pussit ovat liki olemattomat. Jos kiinnostaa niin, niin palataan asiaan. Pistä viestiä pussihousut(at)gmail.com

   Poista
 6. Kiitos vastauksesta, lähettelin sähköpostia.

  VastaaPoista
 7. Palstan seuraajille tiedoksi, että päästiin asiasta yhteisymmärrykseen ja housut vaihtoivat omistajaa. Molemmat tyytyväisiä. Verkostoitumista, vai mitä ?

  VastaaPoista
 8. Todellakin homma hoitui sujuvasti, satunnaisesti olin etsinyt tuollaisia nahkapussihousuja varmaankin yli vuoden. Sattumalta huomasin tämän blogin ja täältähän ne sitten kyselemällä löytyi. Melkoisen veikeää kun housut on ainakin puoli vuosisataa vanhat ja melkein kuin pakasta vedetyt. Voisi sanoa jopa että pala historiaa, hyvällä pidolla kestävät varmaan vielä toisen puoli vuosisataa.

  VastaaPoista
 9. Moi pitkästä aikaa. Ite kun käytän Oravaverka pussihousupukua kokonaan tulee, varsinkin humalikoilta sotilaallista kommenttia. Jos on pelkät housut jalassa niin rouvat kommentoi, että isällä oli kans tommoset housut ja saappaat.

  VastaaPoista
 10. Vanhemmalta herralta tuli kommenttia nahkaisista saapashousuista että hänelläkin on sellaiset mutta ei ole pitkään aikaan käyttänyt. Muutama muukin saman tapainen keskustelunavaus on ollut, ehkä tavallisuudesta poikkeavat housut herättää mielikuvia menneiltä ajoilta.

  VastaaPoista