lauantai 24. tammikuuta 2015

Pussihousukerho on edelleen aktiivinen

Nilsiän Pussihousukerho on edelleen aktiivinen. Kuluneella viikolla oli Kuopion Tammimarkkinat ja Pussihousukerho jatkoi perinnettä osallistumalla taas markkinoille. Itse en ollut mukana, mutta seurasin netin kautta "tapahtumaa" ja bongasin sieltä kerholaisista parikin juttua. Kuopion kirjaston sivuilta ilmeni, että Pussihousukerho esiintyi kirjastossa ja paikalla oli peräti 120 kuulijaa. Aika hyvin - keskellä viikkoa ja keskellä päivää. Kuopion kirjaston twitter-palstalta löytyi maininta oikein kuvan kanssa
  https://twitter.com/KuopionKirjasto/status/557875014650052608

Ja Savon Sanomatkin mainitsi palstallaan Pussihousukerhon, pohdiskellessaan Torin ja Markkinoiden vetovoimaa ja perinteitä. Ei hassummin.
http://www.savonsanomat.fi/mielipide/artikkelit/perinteet-pitavat-ylla-illuusiota-elavasta-torista/1971854

Itselläni on kulunut jo tovin viimeisestä osallistumisestani Pussihousukerhon tilaisuuksiin. Kerhon perustajajäseniin kuulunut Pentti oli minun minulle linkki kerhoon ja sen toimintaan. Hän informoi minua aina tapahtumista ja kuulumista. Ja hänen tupansa oli majapaikkani aina Nilsiässä käydessäni. Viime kesänä tuo hyvä ystäväni Pentti poistui tästä elämästä. Pussihousukerholainen viimeiseen asti - hieno ja lämmin ihminen. Tässä Savon Sanomista kaapattu kuva Tammimarkkinoilta 2008 - kuvassa Pentti oikealla.

Pentti ja minä talvella 2009


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti