torstai 16. huhtikuuta 2015

Voisko ehkä jonain päivänä

Päivänä eräänä törmäsin googlessa (http://thebeautygypsy.com/decoding-the-indian-jodhpurs/) artikkeliin, jossa kerrottiin, että pussihousut ovat nyt muodin huipulla. Cannes 2012 - jotkut muotimessuthan siellä oli ja intialainen kuuluisa näyttelijä Arjun Rampal esitteli siellä pussihousuja (jodhpurs).
  Tässä kuva kaappaus netistä. Intiastahan nuo ovat alunperin lähteneetkin, jospa euroopalaiset taas omaksuisivat ne uudelleen - aivan kuin noin 125 vuotta sitten...?? Mene ja tiedä.

Blogia seurataan edelleen - ainakin tilastojen mukaan. Maanantaina 13.4.2015 oli jostain syystä todella vilkas päivä - 90 kävijää. Mistähän moinen piikki ? Onko blogin osoite eveinnut jossan somessa ja jos, niin missä mielessä ??? Kommenttejahan ei ole tullut enää miesmuistiin. Tilastot palajstavat myös, että yksittäiset blogiin jutut saavat noin 20-25 lukijaa. Tuo on varmaan aika lähellä blogin vakioi lukijoiden määrää. Kymmenkunta vierailijaa mahdan tietää nimeltä.

Viime aikoina on juttujen väsääminen tuntunut vaikealta. Aiheitakaan ei oikein tahdo putkahtaa. Tuosta rakentamisesta jatkan vielä - pari juttua. Muita aaiheita toivottavasti putkahtaa mieleen kevään edetessä ... ja ehkä joku lukija antaa vinkkiä, vai ?? Jos ei tohdi kommentti osioon kirjoittaa niin blogin alapalkissa on myös postilootan tiedot.. Mustarastas laulaa - ja eilen illalla kuulin kevään ensimmäisen kuikan huudon lähijärveltä.Se on upeeta. Kurjet ovat pariin otteeseen tuossa aivan lähellä pistäneet soidin tanssin pystyyn. Kyllä se kevättä on vaikka tänään tulikin hetken ajan lunta oikein kunnolla...Kohta alkaa viljely - varhaisperuna on jo verannalla itämässsä. Ja muutama siemenpussikin on tullut hankittua - mm. lehtikaalia, joka on nyt trendi vihannes. Itse olen tuota kasvattanut ainakin kaksikymmentä vuotta. Ja härkäpapu - vanha suomalainen proteiinin lähde - kait sekin kohta on muotikasvi...

Kesän kynnyksellä teitä tervehtii Urpo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti