torstai 7. toukokuuta 2015

Uustuotantoa ... nahkapussihousut

Hämmästykseni oli aika suuri, kun netissä törmäsin Varustelekan ilmoitukseen "Tulossa toukokuussa 2015" ,nahkapussihousut. Hämmästyksen aiheita oli kaksi...ensinnäkin se, että pussihousuja edeleen valmistetaan ja myydään, vaikka niitä ei juurikaan missään näy. Vanhojen koneiden päivilllä ja jossain muissa perinne tilaisuuksissa, mutta siinäpä se. Siis ei tuon uustuotannon aloittaminen mikään sampo voi olla. Ja kun Kokkolassa Redi Tuote noita jo tehnyt pitkään. Toinen hämmästyksen aihe oli hinta - 150 euroa !! Jutussa kyllä paljastuu sitten osa syy tuohon hintaan - valmitusmaa Pakistan         ( tutkailemalla sivuja Särmä-tuotteista tuo löytyi). Materiaalina on puhvelin nahka - ei mitään hajuakaan millainen tuo on materiaalina.

Mutta kuitenkin hatunnosto Varustelekalle. Toivottavasti kauppa käy. Itselläni on vanhoja nahkapussihousuja peräti viidet. Huutonetistä ja tori.fistä osteskellut hintahaitarin ollessa 30:stä  aina liki 200:aan euroon. Ja kuntokin ihan hinnan mukainen. On siis ihan juhlakäyttöön kuin myös aivan kovaan arkeenkin, jolloin ei sääliä tunneta, vaikka vaatteet nuhraantuu.

Tässä on linkki Varustelekan sivuille. Ja jos joku blogin seuraajista sattuisi ostamaan ko. tuotteen, niin ois kiva kuulla kommentteja.
 https://www.varusteleka.fi/fi/product/tulossa-sarma-classic-nahkapussihousut/32483?utm_expid=2335959-7.YbW_1ygsQ9q5hv9zRecMDg.0&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.fi%2F

Ja sitten huomasin netissä myös toisen pussihousuja valmistavan ompelimon. Helsingissä näyttää olevan liike nimeltä NÖÖP ja heidän kuvagalleriassaan on myös pussihousut. Joku on siis tialnnut heiltä sellaiset, koska ovat kuvan saaneet galleriaansa. Aika metka juttu huomata, että jossain luuraa sellaisiakin, jotka oikein teetättävät ompelijalla itselleen pussihousut. Siis oisko ne vaikka hieman trendikkäätkin kohta ? Mene ja tiedä ?

Tässä linkki ompelimon sivuille, jos joku muukin haluaa ihan räätälin tekemät - kuin silloin ennen esim 50-luvulla..

   http://www.noop.fi/galleria.PHP

Ja vielä kuvakaappaukset....  Varustelekan sivuilta

 
... samoin kuin  tuolta Nööpin galleriasta
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti